Kikerherned Vaata suuremalt

Kikerherned 500 g, mahe

94720

Mahe kikerherned 500 g.

Kikerherned on tuntud eelkõige nende rikkalikult valgulise koostise (16-30%), aga ka märkimisväärse raua-, magneesiumi, vase-, tsingi-, foolhappe- ja kiudainete sisalduse poolest. Kikerherned sobivad hästi kotlettide tegemiseks, kuid ka kastmetesse, suppidesse, salatitesse.  

Rohkem infot

3,21 € KM-ga

Rohkem infot

Mahetoode

Kikerherneste keetmine

Pane kikerherned üleöö (ca 12tundi) külma veega ligunema.  Nõruta ja loputa kikerherned. Pane suurde potti keema koos vähemalt kahekordse koguse veega. Keeda tasasel tulel kuni kikerherned on pehmed (lagunevad sõrmedevahel vajutades pudruks), see võtab ca 2tundi.

Kommentaarid

Ühtegi klientide arvamust hetkel pole

Kirjutage ülevaade

Kikerherned 500 g, mahe

Kikerherned 500 g, mahe

Mahe kikerherned 500 g.

Kikerherned on tuntud eelkõige nende rikkalikult valgulise koostise (16-30%), aga ka märkimisväärse raua-, magneesiumi, vase-, tsingi-, foolhappe- ja kiudainete sisalduse poolest. Kikerherned sobivad hästi kotlettide tegemiseks, kuid ka kastmetesse, suppidesse, salatitesse.